Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsornieuws

Nieuwe sponsor: Willemsen Kip

26 juni 11:45  Alvast met het oog op volgend seizoen is Willemsen Kip uit Oss sponsor geworden van het meidenvoetbal bij sv TOP. Jeffrey Willemsen heeft de nieuwe trainingspakken voor de MO13 bij sv TOP gesponsord en is daarmee een nieuwe relatie van onze vereniging. Namens sv TOP bedanken wij Willemsen Kip van harte!meer »


Muller Bouw sponsort sv TOP 6

29 september 10:45  Wim Muller, eigenaar van Muller Bouw, heeft sv TOP 6 in het nieuw gestoken. Wij bedanken hierbij Wim voor zijn sponsoring.meer »


Ook H. van Zandvoort Electrotechniek BV verlengt met 3 jaar!

22 september 19:45  Wij zijn trots en blij om te melden dat ook H. van Zandvoort Electrotechniek BV het sponsorcontract heeft verlengt voor een periode van 3 jaar. Hiermee blijven zij als sponsor betrokken bij onze club. Zeker in deze financieel lastige tijden voor sv TOP is sponsoring erg belangrijk om sport en bewegen in de regio mogelijk te maken. sv TOP bedankt Henri van Zandvoort dan ook van harte!meer »


Boink verlengt sponsoring met 3 jaar!

22 september 19:15  We zijn erg blij om te melden dat Boink Project- & Energiemanagement B.V. (BPEM) zich onlangs voor wederom 3 jaar aan sv TOP heeft verbonden. Dit is extra mooi omdat zij ook al langer trouwe sponsor van onze vereniging zijn. Wij willen Frans Philippart van Boink dan ook van harte bedanken voor hun steun en vertrouwen!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!