Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubhuisnieuws

Geslaagde seizoensafsluiting voor senioren

17 juli 12:00  Vorige week, op zondag 11 juli, is er een seizoensafsluiting bij sv TOP georganiseerd door een aantal vrijwilligers bij svTOP. De opkomst was goed, de sfeer was uitmuntend en het resultaat mocht er zijn!meer »


Zeskamp en BBQ bij sv TOP

26 juni 11:30  Op zondag 11 juli wordt er door de activiteitencommissie bij sv TOP een zeskamp en een BBQ georganiseerd. Deze activiteit staat ook in het teken van onze seniorenleden bij sv TOP. Zij hebben afgelopen seizoen hun loyaliteit richting sv TOP getoond en als blijk van waardering willen wij daarom graag iets terugdoen.meer »


Waardering voor seniorenleden

22 maart 12:00  Door de impact van het coronavirus hebben veel seniorenleden van sv TOP een tijd lang niet kunnen sporten bij onze vereniging. Hoewel de jeugdafdeling van sv TOP een periode heeft kunnen blijven trainen, zaten de senioren thuis. Dat was voor niemand leuk! Toch bleven vrijwel alle seniorenleden loyaal aan onze vereniging. Daarom wil sv TOP graag als blijk van waardering iets terugdoen.meer »


Update: Coronaprotocol sv TOP

15 maart 21:00  Op deze pagina vind je het actuele corona protocol van sv TOP. Voor vragen kan je een mail sturen naar bestuur@svtop.nl. Wij vragen iedereen om deze richtlijnen na te leven en willen ieders persoonlijke verantwoordelijkheid benadrukken.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!