Clubhuisnieuws - svTOP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubhuisnieuws

Nieuwjaarsborrel bij sv TOP op 7 januari

24 december 9:15  Op zaterdag 7 januari 2023 organiseert sv TOP een borrel om gezamenlijk het nieuwe jaar te vieren. De aanvangstijd is 16.00 uur. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Alle leden en aanhang zijn welkom in ons clubhuis. Graag proosten we dan gezamenlijk op een gelukkig, sportief, en bovenal gezond 2023!meer »


Bingo avond bij sv TOP

23 december 9:30  Na een succesvolle 1e editie organiseren wij op vrijdag 27 januari wederom een bingo avond!meer »


Barpersoneel gezocht!

21 november 14:30  sv TOP is dringend op zoek naar extra personeel voor in de horeca. We zoeken extra krachten die het leuk vinden om sv TOP te helpen, uiteraard tegen een vergoeding. We zoeken personen op zaterdag (in de ochtend en in de middag) en zondag (in de middag). Daarbij zoeken we voor de zaterdagmiddag ook nog een hulp in onze keuken. Vergoedingen zijn in overleg en de minimumleeftijd is 15 jaar. Bij interesse kan je een mail sturen naar clubhuis@svtop.nl.


Pietentraining bij sv TOP

12 november 9:30  Sinterklaas gaat op woensdag 30 november zijn pieten naar sv TOP sturen om samen met de kinderen van de JO7 - JO8 en JO9 een leuke spelletjes training te gaan doen. We verwachten jullie van 18.00 tot 19.00 uur op veld 1. Na afloop van de training mag je een kadootje op komen in de bestuurskamer. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!