Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubhuisnieuws

Steun onze kantine!

11 mei 11:45  Steun als lid de kantine sv TOP en profiteer zelf van scherpe aanbiedingen! Hoe? Heel simpel! Op de persoonlijke clubpagina van sv TOP vind je een compleet aanbod aan frisdranken van vele bekende merken als Coca-Cola, Pepsi, AA, Red Bull, Hero, Lipton en Fanta tegen een zeer lage prijs. Koop een tray en steun de club! Per verkochte tray ontvangt onze club namelijk €1,- !meer »


Clubdag bij sv TOP

9 mei 19:30  Op zondag 29 mei is er een gezellige clubdag bij sv TOP, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Er komen diverse spelen, zoals een enorme stormbaan, en daarnaast zorgen we voor een terras en BBQ.meer »


Aanstaande zondag PAASFESTIJN bij sv TOP

8 april 19:45  Aanstaande zondag is het zover, het paasfestijn bij sv TOP. Als klap op de vuurpijl is de hoofdprijs niet niks: een 55 inch LG TV! Je kan met een onbeperkt aantal loten meedoen.meer »


Gezocht: Bar- en keuken personeel

16 maart 10:00  Voor de zaterdag en zondag zijn wij op zoek naar personeel voor achter de bar en in de keuken. Tijden/vergoeding in overleg. Leeftijd, bij voorkeur, vanaf 16 jaar. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar clubhuis@svtop.nl of bellen naar 06-21982010.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!