Clubhuisnieuws - svTOP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubhuisnieuws

Bar/keuken personeel gezocht

13 juli 19:30  Wij zijn dringend op zoek naar extra personeel voor in de horeca. We zoeken extra krachten die het leuk vinden om sv TOP te helpen, uiteraard tegen een vergoeding. We zoeken personeel voor de koffiehoek/bar op zaterdag (in de ochtend en in de middag) en zondag (in de middag). Daarnaast zoeken we voor de zaterdagmiddag ook nog een hulp in onze keuken. Vergoedingen zijn in overleg en de minimumleeftijd is 15 jaar. Bij interesse kan je een mail sturen naar clubhuis@svtop.nl.


Geweldig paasfestein bij TOP

5 april 23:30  Wat een topdag hebben we gehad. Met leuke reacties en veel blije gezichten als er een prijs gewonnen was. En dan onze mini pupillen blije gezichtjes die in de line-up mee mochten lopen met onze spelers van Top1.meer »


Bingo avond bij sv TOP

23 december 9:30  Na een succesvolle 1e editie organiseren wij op vrijdag 27 januari wederom een bingo avond!meer »


Barpersoneel gezocht!

21 november 14:30  sv TOP is dringend op zoek naar extra personeel voor in de horeca. We zoeken extra krachten die het leuk vinden om sv TOP te helpen, uiteraard tegen een vergoeding. We zoeken personen op zaterdag (in de ochtend en in de middag) en zondag (in de middag). Daarbij zoeken we voor de zaterdagmiddag ook nog een hulp in onze keuken. Vergoedingen zijn in overleg en de minimumleeftijd is 15 jaar. Bij interesse kan je een mail sturen naar clubhuis@svtop.nl.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!