Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Interviews

Interview met Jordy van Boxtel

1 september 16:00  Bij sv TOP vinden wij het belangrijk dat wij zo nu en dan leden aan het woord laten. Op die manier leren leden elkaar beter kennen en horen we eens verhalen van een ander lid. Om die reden willen we voortaan leden zo nu en dan aan het woord laten. Ditmaal is het interview met Jordy van Boxtel.meer »


Kliknieuws: interview met Priscilla Xhofleer

13 mei 9:45  Onlangs verscheen er een interview met Priscilla Xhofleer op Kliknieuws. Zij speelt op dit moment bij de dames van sv TOP.meer »


Interview met Wesley van Oort

23 april 12:00  Bij sv TOP vinden wij het belangrijk dat wij zo nu en dan leden aan het woord laten. Op die manier leren leden elkaar beter kennen en horen we eens verhalen van een ander lid. Om die reden willen we voortaan leden zo nu en dan aan het woord laten. Ditmaal is het interview met Wesley van Oort.meer »


Interview met Maikel Hilster

20 april 12:00  Bij sv TOP vinden wij het belangrijk dat wij zo nu en dan leden aan het woord laten. Op die manier leren leden elkaar beter kennen en horen we eens verhalen van een ander lid. Om die reden willen we voortaan leden zo nu en dan aan het woord laten. Ditmaal is het interview met Maikel Hilster.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!