Interviews - svTOP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Interviews

Wim van Haren: ‘Ik hoop dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft bij TOP’

24 december 13:15  Vrijwel iedere dag is hij aanwezig op het sportpark van sv TOP. Wim van Haren (57) uit Oss mag met recht een echte clubman worden genoemd. Sinds 1976 is hij lid en vanaf zijn 20ste is hij actief als vrijwilliger bij de Osse voetbalvereniging. “Ik vind het belangrijk dat iedereen het gezellig heeft bij TOP.”meer »


Interview met Jordy van Boxtel

1 september 16:00  Bij sv TOP vinden wij het belangrijk dat wij zo nu en dan leden aan het woord laten. Op die manier leren leden elkaar beter kennen en horen we eens verhalen van een ander lid. Om die reden willen we voortaan leden zo nu en dan aan het woord laten. Ditmaal is het interview met Jordy van Boxtel.meer »


Kliknieuws: interview met Priscilla Xhofleer

13 mei 9:45  Onlangs verscheen er een interview met Priscilla Xhofleer op Kliknieuws. Zij speelt op dit moment bij de dames van sv TOP.meer »


Interview met Wesley van Oort

23 april 12:00  Bij sv TOP vinden wij het belangrijk dat wij zo nu en dan leden aan het woord laten. Op die manier leren leden elkaar beter kennen en horen we eens verhalen van een ander lid. Om die reden willen we voortaan leden zo nu en dan aan het woord laten. Ditmaal is het interview met Wesley van Oort.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!