Ook H. van Zandvoort Electrotechniek BV verlengt met 3 jaar! - svTOP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ook H. van Zandvoort Electrotechniek BV verlengt met 3 jaar!

22 september 2020 19:45


Wij zijn trots en blij om te melden dat ook H. van Zandvoort Electrotechniek BV het sponsorcontract heeft verlengt voor een periode van 3 jaar. Hiermee blijven zij als sponsor betrokken bij onze club. Zeker in deze financieel lastige tijden voor sv TOP is sponsoring erg belangrijk om sport en bewegen in de regio mogelijk te maken. sv TOP bedankt Henri van Zandvoort dan ook van harte!

Henri van Zandvoort komt uit Geffen en sponsort al jaren lang TOP Oss. Een tijdje terug is hij ook bij sv TOP terecht gekomen. H. van Zandvoort Electrotechniek BV is al een tijdje sponsor van onze vereniging en verlengt nu dus voor een termijn van 3 jaar. Fantastisch!

H.van Zandvoort Electrotechniek B.V. richt zich op de zakelijke markt en de non profit sector. In beperkte mate worden er ook projecten voor particulieren uitgevoerd. Het werkgebied van H.van Zandvoort Electrotechniek B.V. omvat het installeren en ontwerpen installaties, zoals elektronische installaties, beveiliging, data, domotica en inspecties.

Meer lees je op de website: https://www.hvanzandvoort-electrotechniek.nl/

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!