Boink verlengt sponsoring met 3 jaar! - svTOP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Boink verlengt sponsoring met 3 jaar!

22 september 2020 19:15


We zijn erg blij om te melden dat Boink Project- & Energiemanagement B.V. (BPEM) zich onlangs voor wederom 3 jaar aan sv TOP heeft verbonden. Dit is extra mooi omdat zij ook al langer trouwe sponsor van onze vereniging zijn. Wij willen Frans Philippart van Boink dan ook van harte bedanken voor hun steun en vertrouwen!

Boink Project- & Energiemanagement B.V. (BPEM) is een dienstverlenend bedrijf op gebied van advisering, projectmatige begeleiding van technische installaties in gebouwen. Kortgezegd, installatieadviseur van gebouw gebonden installatie. Meer informatie over Boink kan je vinden op de website: https://bpem.nl/.

Frans Philippart is circa 35 jaar oud en namens Boink actief in de installatiebranche waarvan de laatste 20 jaar als adviseur en de laatste 10 jaar bij Boink Project- en Energiemanagement BV.  Frans is van mening dat sponsoring of het promoten van amateursport over de gehele breedte het maatschappelijke belang op meerdere wijzen dient. Het sociale aspect benoemt Frans ten eerste, maar hierbij denkt hij ook aan het stimuleren van beweging ter voorkoming van overgewicht, hart- en vaatziekten, en dergelijke. Welke sport zij hierbij dan sponsoren is feitelijk van ondergeschikt belang.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!