Vacatures - svTOP

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacatures

Social Media beheer

08-02-2020

Medewerker content & media

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger bij de club die een bijdrage kan leveren aan de digitale content van svTOP. Bij onze club speelt er genoeg. We hebben circa 600 leden, veel ontwikkelingen en fantastische sportprestaties. Om die reden zijn wij op zoek naar iemand die het communicatieteam kan versterken!

Wat ga je doen?
Je krijgt binnen deze rol erg veel vrijheid. Zelf ga je op zoek naar manieren om leuke content en media te maken voor de website en social media van sv TOP. Momenteel zet de club Facebook en Instagram in. Het is voor jou de uitdaging om meer leden en niet-leden aan deze platformen te binden door het delen van aantrekkelijke content.

Heb jij een achtergrond binnen het domein van communicatie, content en media? Lijkt het jou leuk om onze club verder te helpen? En wil jij een absolute boost geven aan jouw CV? Dan is deze rol perfect voor jou. Deze vrijwillige taak is ook niet tijdsgebonden; je gaat dit doen op de tijden dat het jou schikt, thuis of bij svTOP.. het is geheel flexibel! Uiteraard kan je altijd overleggen met andere vrijwilligers in het communicatieteam.

Heb jij interesse? Stuur dan een e-mail naar communicatie@svtop.nl en dan kan jij zo snel mogelijk leuke content en media maken voor onze vereniging!

Reageren op de vacature* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!