Datum

5 oktober 2013 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na de bespreking en de lange rit naar Langenboom was het weer tijd voor actie. De staf was er klaar voor, de vaste supporters waren er klaar voor en de b2 was er meer als klaar voor. Na de toss was het meteen een en al actie en binnen tien minuten had Ses al succes: 1-0.

Hoevaak is dit de afgelopen tijd al niet gebeurd? Top herpakt zich overigeens altijd goed na een tegengoal en kwam steeds beter in de wedstrijd. Toch was het Ses die de tweede goal scoorde en dus werd het tijd voor echt voetbal.
Het was een mooie pot en het spel werd na die 2-0 gemaakt door Top. De tegenstander werd echt van het kastje naar de muur gestuurd. Numan maakt er kort voor rust 2-1 van, maar het was de verdienste van het hele elftal. Na rust was het weer Top voor en Top na. Phy zag zijn harde werken beloont worden en zette de 2-2 op het scorebord. Na nog wat kansen en geen doelpunt krijgt Ses een corner en die gaat er dan wel in, zeer tegen de verhouding in blijven de 3 punten in Langeboom. Kop op jongens het tij zal keren ik weet het zeker!!!! Tot de volgende week dan zullen we het zien.