Margriet: altijd op het scherpst van de snede

Datum

22 maart 2014 15:00

Accommodatie

Onbekend

OSS - Er zijn van die wedstrijden, die echte strijd vergen. En daarbij zijn inzet, wilskracht, onverzettelijkheid en strijdvaardigheid onontbeerlijk. Een wedstrijd tegen Margriet is er zo eentje. Dan moet er op het scherpst van de snede gespeeld worden. Net als bijvoorbeeld tussen Barcelona en Real Madrid. En uiteindelijk winnen de beste clubs. Zoals zondag FC Barcelona en zaterdag SV TOP Oss B2: 1-3.

Meteen na het eerste fluitsignaal van de redelijk fluitende scheidsrechter, bleek al dat er Margriet B2 veel aan gelegen was nu eindelijk eens een keer van SV TOP Oss B2 te winnen. Daarbij werd fysieke inzet bepaald niet geschuwd. Maar gelukkig weten ook onze mannen daar goed mee om te gaan en deinzen ze niet terug om ook stevig de duels aan te gaan.

Over en weer werden er weinig kansen gecreerd, tot dat Bram op links doorkwam en de keeper van Margriet ver uit de goal aantrof. Bram behield echter goed het overzicht en speelde Demi vrij, die beheerst de 0-1 wist te maken. Daarbij ook gadegeslagen door de geblesseerde Ward en de getransfereerde Q, die verklaarde zijn 'oude team' te missen....

Na die goal, zette Margriet nog sterker aan. Maar Aron en Erik speelden in de achterhoede een onberispelijke wedstrijd, bijgestaan door Kjell, Mike en Mitchell, die in de tweede helft een lastige tegenstander trof die hij goed in toom wist te houden. En voorin liep het ook vrij aardig. Na een mooie corner van Numan, wist Bram na lange tijd weer eens te scoren. Dit keer met de kop: 0-2. Helaas werd er in de achterhoede niet helemaal goed gecommuniceerd en dat leverde een misverstandje op waardoor Margriet de 1-2 kon scoren.

Meteen na rust kreeg Bram de kans om de 1-3 te scoren. Zijn harde schot was echter recht in de handen van de keeper. Over en weer werd er veel ruimte weggeven. Dat kwam de spanning in de wedstrijd ten goede. Na een mooie voorzet van Karsten, die een goede invalbeurt maakte, schoot Bram over. Even later was het wel raak. Na goed doorzetten van Deniz, die de rust bewaarde, kon Jessie de bal lekker intikken en de eindstand 1-3 laten noteren.