Datum

22 februari 2014 14:15

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 22 februari was het weer tijd voor de Osse derby, dit keer bij O.S.S'20. Ook al moest Top B2 aantreden op het slechte veld van Deso. Het was een wedstrijd die eigenlijk gewonnen MOEST worden, omdat het al 2 keer in eigen huis had verloren.

Sv Top B2 begon wat zwakjes aan de eerste helft en kwam ook al snel op een 1-0 achterstand. Dit kwam door een schot dat Samet goed keerde maar de kleine rechtsbuiten werkte die rebound van een kleine afstand binnen.
Een paar minuten daarna door een foutje van de rechtsback (die daarna goed terug in de wedstrijd kwam) kwam er een penalty die Samet goed wist te keren. De jongens van O.S.S gaven hierna nog een scherpe steekbal die goed afgemaakt werd. 2-0.
De laatste 20 minuten van de 1ste helft werd Top B2 beter en begon de wedstrijd te keren. De jongens uit Oss zuid kregen meer kansen. Demi kwam gevaarlijk door op de keeper na goed tikwerk van Phi en Numan, maar ging net naast. Ook daarna kwam ikzelf (Bram) nog met een paar schoten die net niet goed genoeg waren.
Top B2 ging met een 2-0 achterstand de rust in. De tweede helft begonnen wij met een zware opdracht aan de tweede helft. Maar onze jongens begonnen heel sterk aan de tweede helft en dat bracht ook resultaat. Na eindelijk een keer fluiten van de slechte scheidsrechter kreeg Numan een vrije trap die er lekker inging. Top Oss bleef goed doordrukken en dat bracht ook resultaat, want de verdedigers kregen last van stress en speelde de bal slecht terug en Jesse wist de bal goed te onderscheppen en te scoren. 2-2.
Top bleef sterk ook in de verdediging vormde Erik en Kjell een goed duo. Maar ook Mike liet de rechtsbuiten er niet langs. Ook voorin bleven de aanvallers goed drukzetten en weer ging het fout van de centrale verdediger die niet sterk speelde. Een slechte terugspeelbal die Jesse wist te onderscheppen, maar toen werd neergelegd. Een penalty, die Samet er goed in schoot. 2-3. Het werd daardoor niet gezelliger op het veld, in ieder geval niet bij O.S.S spelers. Die jongens begonnen op elkaar te zeuren en de andere centrale verdediger werd er iets te opgewonden van en trapte Nelson neer. Geel, en kon de wedstrijd dus niet afmaken. Top was gewoon sterker en slimmer. Ook tijdrekken kennen de spelers van de B2 die de bal soms iets harder dan normaal over de lijn schoten. Al met al een goed wedstrijd van Sv Top Oss B2 die de wedstrijd met 2-3 wist te winnen. Man of the match: Samet die een penalty net als Neuer wist te keren en zelf een penalty goed in schoot.