Datum

1 februari 2014 14:45

Accommodatie

Onbekend

UDEN – Eindelijk weer een serieuze wedstrijd. SV TOP Oss B2 moest zaterdag aantreden tegen FC Uden B1, voorwaar een tegenstander van formaat. In de eerste seizoenshelft hebben de jongens van de B2 er nog enigszins roemloos van verloren. Zeker in de tweede helft rolden de Udenaren toen met redelijk gemak het Osse team op. Nu, met versterking van een aantal sterke spelers van de B1, zat er meer in het vat. En dat bleek ook uit de uitslag: 2-2 van deze zaterdag. Een pracht van een wedstrijd.

Het begin was meteen al redelijk veelbelovend voor SV TOP Oss B2. Er zat lekker druk op de tegenstander. De lijnen waren kort en de spelers wisten elkaar goed te vinden. Niemand verzaakte en iedereen deed zijn plicht. Zonder iemand te kort doen, vielen met name Nelson, Kjell, Deniz en Mike op in positieve zin.

Misschien had het solide optreden te maken met het optreden van Jop, Duha, Anthony en in de tweede helft ook Wes en Laurens. Deze spelers van de B1 vormden een aanzienlijke versterking van de B2 en dat hebben ze in Uden geweten.

Het was echter toch een speler van de B2 die de eerste kans kreeg. Na mooi tikwerk, kwam Bram vrij voor de keeper. Zijn schotje hobbelde echter naast de goal. Ook de tweede kans was voor een speler van de B2. Na een corner van Numan had Qu een mooie kans. Maar ook de tegenstander had wat kansjes, maar daar had de gelegenheidskeeper Demi een gepast antwoord op. Al ging hij wel een keertje de mist in: 1-0.

Anthony, die sterk verdedigde en de lijnen prima uitzette, schoot ook nog een keer fraai op goal, maar nadat Deniz keurig zijn tegenstander uitspeelde en Nelson daarmee vrijspeelde wist de 1-1 te maken. Terecht gezien het spelbeeld. Na de rust werd Bram onderuit gehaald. De penalty van Qu bood de B2 kans op de voorsprong. Helaas wist de aanvoerder de pingel niet te verzilveren.

Meer geluk had FC Uden bij een vrije schop die van richting werd veranderd: 2-1. De B2 liet zich daardoor echter niet uit het veld slaan. Na een mooie actie van Wes, scoorde man of the match Nelson de gelijkmaker en zijn tweede van de middag: 2-2. TOP Oss had daarna nog enkele kansjes en kansen, waaronder een fraai schot van de sterk spelende Deniz en een kopbal van Jop. Al met al een dijk van een wedstrijd.