30. Kik -> Imre 45. Imre -> Stijn

Accommodatie

Onbekend

Opstelling svTOP JO13-1

EMPEL - TOP JO13-1 lijkt het weer opgepakt te hebben. Na de fraaie 3-1 overwinning op SC 't Zand vorige week, werd deze zaterdag Emplina op een 0-6 nederlaag getrakteerd.

Vorige week sneeuwde het en was het ijskoud (al was het veld wel prima bespeelbaar), deze zaterdag was het heerlijk (lente)weer. En dat deed de jongens zichtbaar goed, want er werd furieus gestart. Binnen vijf minuten stond het namelijk al 0-2. Eerst was Djevany Bradwolff degene met de 0-1 op aangeven van Djévanì Cromberge en vervolgens tikte Moreno Wijnen binnen nadat Milan Verhoeven een prima corner van Djévanì (Cromberge, dus) terug had gekopt. En de TOP-trein denderde voort. Op links ontsnapte Milan na tien minuutjes aan de aandacht, die gaf af op Djévanì en zijn schot ging via de keeper in de voeten van Siem Kok: 0-3.

Emplina herpakte zich na de openingsfase, maar gevaar voor TOP leverde dat niet op. De Ossenaren bleven goed voetballen, waren achterin gedecideerd en hielden de gastheren op afstand. Het meest gevaarlijk werd Emplina met een vrije trap, maar die zeilde naast. En voor rust zou TOP nog twee keer scoren. Siem maakte de 0-4 na goed drukzetten en Djévanì pakte zijn goaltje mee na eerder bij drie goals betrokken te zijn geweest: 0-5.

Na rust was TOP even niet helemaal bij de les, maar viel toch snel de 0-6. Kik de Bruin stond koud in het veld en werd op rechts de diepte in gestuurd. Zijn pass op Moreno was te hard, maar een verdediger van Emplina knalde de bal tegen de spits aan waardoor die terecht kwam bij Milan om af te drukken. TOP bleef geconcentreerd spelen en hield Emplina op afstand. Pas tien minuten voor tijd kon keeper Brian Ooms voor het eerst een bal in zijn handen ontvangen, complimenten! Aan de andere kant had de score op kunnen/moeten lopen, maar TOP profiteerde niet van de ruimte. Het zij vergeven.

Een fraaie driepunter dus en het vizier kan nu op de TOP OSS CUP aankomend weekend. Hopelijk kunnen we daar hoge ogen gooien!