Wissels: 15. Teun -> Rens 35. Djévanì -> Wouter 40. Moreno -> SIem 45. Wouter -> Teun 50. Siem -> Joep

Accommodatie

Onbekend

Opstelling svTOP JO13-1

HEESCH - Na 35 minuten leek er voor TOP JO13-1 weinig aan de hand te zijn op bezoek bij HVCH in Heesch. Het stond 0-3 en er waren kansen op meer. Maar ineens maakten de Ossenaren het zichzelf moeilijk. Twee snelle goals zorgden voor 2-3, maar er werd uiteindelijk wel gewonnen.

Vanaf het begin was TOP JO13-1 de betere ploeg, maar was het opletten op het felle HVCH op de counter. Prettige verrassing was Joep Peters op rechtsbuiten. Normaal is Joep verdediger, maar aangezien er wat personele problemen waren de afgelopen week mocht hij het voorin proberen. Met succes! TOP was in de slotfase van aanvallen wat slordig, waardoor grote uitgespeelde kansen niet ontstonden. Voor rust vielen de 0-1 en 0-2 allebei uit een corner. Bij de 0-1, een indraaiende corner van Imre Dogar, sloeg de keepster de bal op de voeten van de goed spelende spits Kik de Bruin en bij de 0-2 stond Imre zelf aan het einde van een voorzet na een corner.

0-3

Direct na rust viel de 0-3. Een lange bal van Teun de Laat werd opgepikt door Kik die de 0-3 achter de keepster prikte. Hierna leek de wedstrijd gespeeld te zijn, maar niets bleek minder waar. HVCH JO13-1 deed er een schepje bovenop en scoorde prompt twee keer. De eerste was uit de kluts na een corner en even later kon de spits de 2-3 in een leeg doel schuiven. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, waardoor er achterin ruimte ontstond voor een 2-4. Vele schoten gingen richting het Heesche doel, maar geen enkele werd een doelpunt. De wedstrijd had dus in het slot gegooid kunnen worden, maar dat gebeurde niet. En op het einde mocht TOP blij zijn dat HVCH erg slordig omsprong met de mogelijkheden. Al met al wel een verdiende driepunter, maar zo spannend had het nou ook weer niet hoeven zijn.