TOP JO13-1 herpakt zich op bezoek bij Berghem Sport

Datum

17 februari 2018 10:30

Accommodatie

Onbekend

BERGHEM - TOP JO13-1 heeft zich deze zaterdag keurig herpakt in Berghem na het teleurstellende gelijkspel tegen RKSV Margriet van een week eerder. Berghem Sport JO13-1 werd met 5-0 verslagen.

Met een volledige spelersgroep kon TOP deze week de strijd aan. En vanaf het begin namen de Ossenaren het initiatief in Berghem. De gastheren konden het de eerste tien minuten nog tegenhouden, maar daarna kwamen de kansen. Helaas stond het vizier van TOP JO13-1 niet echt op scherp waardoor er veel kansen verloren gingen. De grootste was voor Djévanì Cromberge, maar zijn schot van dichtbij werd miraculeus van de lijn gehaald door een verdediger van de thuisploeg. Aan de andere kant was Berghem Sport bij een van de spaarzame aanvallen gevaarlijk, maar ze haalden de trekker niet over. En uit een corner moest Brian Ooms reddend optreden. Toch ging TOP de rust in met een voorsprong. Vlak voor rust stuurde Imre Dogar spits Moreno Wijnen weg. En was Moreno eerder wat ongelukkig in de afwerking, nu scoorde hij wel: 0-1 in de lange hoek.

Na rust bleef het initiatief voor TOP en al heel snel viel de 0-2. Een uitstekende corner van Djévanì werd door Teun de Laat binnengekopt. Nu was er geen houden aan en even later viel uit een corner wederom een treffer, maar nu krulde Djévanì een corner direct tegen het net aan: 0-3. Na ongeveer tien minuten maakte Moreno er op aangeven van Rens Bakker 0-4 van en Djévanì maakte met zijn tweede treffer de 0-5. In de slotfase wilde net iets te veel jongens voor eer en glorie gaan waardoor de score niet opliep, maar er bleef wel goed gevoetbald worden. Complimenten!

Naast complimenten voor onze jongens ook complimenten aan de scheidsrechter van vandaag, want hij floot erg goed. Ook complimenten aan de tegenstander, want ondanks dat ze de nodige afwezigen hadden, bleven ze wel gewoon proberen te voetballen. Dat komt wel goed!

Een mooie overwinning voor de jongens van TOP en volgende week staat de uitwedstrijd tegen Avanti op het programma. Tot volgende week!