Scheidsrechter

J.v.Orsouw

Accommodatie

Onbekend

OSS - TOP heeft voor de eerste keer dit seizoen verloren. OJC Rosmalen O13-1 kwam op bezoek en won verdiend met 0-2.

Het was een echte topper op het hoofdveld van TOP met OJC dat op bezoek kwam. De ploeg uit Rosmalen had één puntje minder dan TOP en stond derde. Aan werklust ontbrak het TOP niet, maar de gasten waren op elk vlak nét een stukje scherper. Desondanks gingen beide ploeg gelijkop en grote kansen kwamen er niet. Niet lang voor rust viel de 0-1. Een vrije trap voor buitenspel werd al rollend én niet op de goede plek genomen waardoor TOP verrast werd en er volgde vervolgens een voorzet die bij de tweede paal binnen werd getikt. Een slimmigheidje van OJC met voor TOP een vervelend gevolg.

Na rust kon TOP iets meer een vuist maken, maar de verdediging van OJC (onder leiding van de boomlange aanvoerder) wist van geen wijken. Aan de andere kant schoot OJC na een fout in de Osse verdediging op de lat. Daar leek het tijdens die aanval bij te blijven, maar de bal werd niet goed weggewerkt en een schot van buiten de zestien rolde zo het doel in: 0-2. TOP was verslagen en probeerde het nog wel, maar het lukte niet. En dan moet je soms concluderen dat een tegenstander soms nét iets beter was. Deze zaterdag was zo'n dag. Jammer maar helaas, volgende week weer een kans!