Complete offday voor TOP JO13-1, dat wel wint

Scheidsrechter

J.v.Orsouw

Accommodatie

Onbekend

OSS - TOP JO13-1 blijft ongeslagen in de derde divisie. Het bezoekende HVCH werd met 1-0 verslagen, maar daar is dan eigenlijk ook alles mee gezegd.

Een week eerder werd er na een belabberde eerste helft (2-0 achter) bij SC 't Zand uiteindelijk met 2-4 gewonnen en voor HVCH-thuis werden de mannen op het hart gedrukt om niet nog een keer zo te beginnen. Dat bleek aan dovemans oren gericht. De mannen uit Heesch domineerden op het Osse kunstgras. Het spel speelde zich vooral af op de helft van TOP en de thuisploeg had veel moeite om van de eigen helft af te komen. Aan de ene kant omdat TOP lusteloos op het veld stond, maar aan de andere kant zeker de verdienste van HVCH dat gewoon heel erg goed speelde. Met wat kunst- en vliegwerk werd de rust met 0-0 gehaald.

In de tweede helft lieten de Ossenaren wat verbetering zien en werd er in ieder geval wat meer gewerkt. Niet lang na rust zorgde dit voor de 1-0. Een vrije trap werd weggewerkt door de Heesche defensie en Stijn Pasnagel bracht de bal terug in het strafschopgebied. De bal kwam vervolgens bij Teun de Laat die in twee instanties raak wist te schuiven. HVCH schakelde vervolgens een tandje bij en kreeg genoeg kansen op 1-1, maar de gasten uit Heesch hadden pech. Zo raakten zij het houtwerk en waren zij verder ook ongelukkig in de afronding. In de counter was TOP gevaarlijk, maar ook daaruit kon niet worden gescoord. Een 1-0 overwinning dus en drie punten voor TOP. Kijk je puur naar de punten, dan hebben we een succesvolle zaterdag achter de rug. Maar kijk je verder, dan is er nog heel veel werk aan de winkel!