Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

svTOP JO11.1 toont pas “weer” na rust veerkracht (van 3-0 achter naar dik verdiende 4-4)

Onbekend

svTOP JO11.1 toont pas  “weer” na rust veerkracht (van 3-0 achter naar dik verdiende 4-4)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vooraf maakte we van de tegenstander een klein theorietje en kwamen tot een  “stugge tegenstander” en daarom ZEKER NIET te verliezen, maar minstens voor een punt te gaan.
Immers, ze doen ook nog mee in de beker na 2 overwinningen.

Boeh Boeh, wat een spannende wedstrijd kregen we (de technische staf en aanhang) weer voorgeschoteld.
Zonder de op vakantie zijnde Ibe toonde onze jongens in het verre Boxmeer (opvallend weer na rust) veerkracht.
De tegenstander was voor rust niet beter.
Nee, wij kregen de kansen (waar te gehaast en onzorgvuldig mee omgegaan werd), maar Olympia '18 maakte de ook nog eens onnodige goals (0-2) binnen 14 minuten.
Onze achterste linie, inclusief keeper kregen ondanks die 2 tegengoals weinig te doen, maar HET stond gewoon niet.
Ons middenveld met Mats, Andi en Cinar probeerden wel gaten te dichten, maar het ging moeizaam.

De 2e helft bleef Mats met een blessure achter.
Net als in het begin, minuut 3, was het nu na rust, alleen in minuut 4 zelfs 3-0 door hun vooraf gewaarschuwde Gino en leek de wedstrijd verloren.

Wat kunnen we nu nog, wat gaan we doen, Nigel of Andi misschien eens een keer wisselen, maar dat zou niet eerlijk zijn, nu we met 3-0 achterstaan.
Maar zoals we al vaker mee gemaakt hadden, gingen we met enkele omzettingen nu ook weer beter spelen, nog harder werken en daardoor meer balbezit, weer vele kansen creëren.
Maar de bal wou er, net als voor rust nu ook weer niet in, paal, lat en de keeper stonden in de weg.
Eindelijk … in de 45e minuut werd het 3-1 door een intikker van Nigel.
En, warempel, 5 minuten later 3-2 door toeval van Nigel, die een terugkomende ingeschoten bal alsnog raakte.
Meteen hing zelfs de gelijkmaker in de lucht, maar was het toch weer Olympia '18 die met een “mislukte voorzet” voor 4-2 zorgde.
Nog gaven we niet op en was het Bas die uit de zoveelste hoge bal “prachtig” raak kopte, 4-3.
Hij kreeg weinig tijd om het voor zichzelf te vieren, door weer de bal te krijgen, soleerde, haalt uit en strak vloog de bal in de kruising, 4-4.
Intussen hadden Ibrahim en Rami achterin de boel onder controle en daardoor kwam Thijmen steeds beter, zelfs ook aanvallend, in het spel voor.
Ondanks dat we van de stage-lopende “goedbedoelde” leiding weinig cadeau kregen, gingen we nu dan ook maar voor de winst, dat voel je langs de lijn (dan wordt er minder gecoacht) en als speler op het veld.
Zeker toen Andi 3 keer aanhaalde voor een vrije trap, maar telkens iets te hoog mikte, zelfs de lat raakte.
Thijs deed het na rust, zeker als hij aan de bal is, niet onverdienstelijk.
Stijn moest op het middenveld wennen aan het zoals boven vermeld, kan ik gaan of moet ik blijven, wat altijd veel kracht (adem) kost.
WE gingen vooraf voor minstens een punt, MAAR … achteraf, na 60 minuten, hadden het er toch 3 MOETEN zijn, maar het blijft gelukkig voor iedereen … voetbal.
7 punten uit 4 wedstrijden, mooi om de huidige stand te zien … toch.
Opvallend is, dat na 24 wedstrijden in onze klasse, dit pas het 1e gelijkspel is.
Misschien deze aankomende week op goede aanname trainen, want de bal is nog te veel ons de baas ipv andersom.
En het op tijd bewegen en aanbieden, welke positie dan ook.
Jongens, Marc, Youp en Zekeriya, het was toch wel het stukje rijden waard.

Aanwezig keeper Olaf en spelers Ibrahim  – Rami – Thijmen – Mats  – Andi – Cinar – Bas  – Nigel – Thijs – Stijn.