Margriet JO11.1 – svTOP JO11.1 (3e competitie-wedstrijd)

Onder 11 zaterdag, JO11-1, Hoofdklasse 1.1

Datum

8 oktober 2016 10:15

Accommodatie

Onbekend

Nadat de 3  trainers (inclusief keepertrainer) zich vorige week een beetje in de steek gelaten voelde,
maakte het hele team dat vandaag weer goed, door weer een Osse derby, deze keer BIJ Margriet, wel  te winnen.
Schijnbaar met een andere instelling, maar zeker weer met vlagen, zeker in de 2e helft, mooie ombinaties.
Met deze keer zonder de geblesseerde (maar hij was er wel) Ibrahim (beterschap) en de in Turkije feestende Cinar (we hebben wel aan je gedacht) begonnen WE voor ons weer een interessante (eventueel weer aansluiting) wedstrijd.
Eerlijk gezegd, we gingen voor minstens een punt.

In de 6e minuut was het de altijd in de voorhoede loerende Stijn, die tergend langzaam de bal via de paal binnen rolde, 0-1. Toen kwam de periode dat het spel ruim 10 minuten op en neer ging, waarin geen doelpunten vielen. Of het moet die kans geweest zijn van Nigel (alleen afrennend op de keeper na een “prachtige pass” van Thijs), maar jammer genoeg miste. In minuut 20 was het wel raak, toen de vandaag ongelukkige Olaf (mag het een keer) een schot verkeerd inschatte, 1-1.

De 2e helft was nog geen 5 minuten oud, toen WE weer achter kwamen, 2-1. Maar, wij, de leiding wisten dat Margriet ook wel eens onnodige doelpunten incasseerde. En ja hoor, het was de opgekomen Rami, die in de 45e minuut voor 2-2 zorgde. En als een gek terug jij, riepen we meteen. Het was nog niet gebeurd of Stijn maakte zijn 2e, zelfs met de kop, 2-3. Daarna was het Nigel (na een paar keer goed aangespeeld te zijn door Bas) die nog hun toch “goede” keeper op de proef stelde, maar geen doelpunten opleverden. Dat moet NU zeker een punt worden, dachten we, maar het was 5 minuten voor tijd dat Mats ook weer “zijn” doelpuntje ( maar voor ons 3 punten) mee pikte. Verder waren ook weer Ibe, Rami en zeker Thijmen goed op dreef, tegen de toch ook wel enkele snelle Margriet-aanvallers. Ook Andi en Mats waren weer nuttig geweest in de vaak moeilijkste linie, namelijk (het inschatten, mag ik gaan, moet ik blijven) het middenveld. U merkt, als er gewonnen wordt, vaak een langer verslag, ZIE de kranten over het NEDERLANDS ELFTAL, ook trouwens een uitslag die er zijn mag … toch. Jongens, de 3 trainers (inclusief keepertrainer), proficiat met het prachtige herstel. Volgende week naar het voor ons totaal onbekende Olympia,18 uit Boxmeer, dus altijd lastig.

Vandaag aanwezig keeper Olaf - verdedigers Ibe, Rami en Thijmen - middenvelders Bas, Andi, Thijs en Mats en aanvallers Nigel en Stijn. Verhinderd Ibrahim en Cinar.