Prinses Irene JO11.1 kent svTOP JO11.1 niet meer terug (0-7)

Onder 11 zaterdag, JO11-1, Hoofdklasse 1.1

24 september 2016 10:45

Accommodatie

Onbekend

---------------------------------------------------------------------------

Na in de voorbereiding nog van ze gewonnen te hebben, kende Prinses Irene svTOP JO11.1 na “slechts 50 minuten” niet meer  terug. Wat een wedstrijd kregen WIJ (de technische staf) en ONZE aanhang voorgeschoteld.

Op het prachtige kunstgrasveld in Nistelrode werd het al in de 5e minuut 0-1 door Cinar, uit een corner van Nigel. Het was natuurlijk meteen een belangrijk doelpunt, gezien hoe we het heft in handen gingen nemen en ook nog eens met goed overspel. Andi had er zin in, was toen al veel aan de bal (met deze keer weinig balverlies), strooide met passes en liet in de 10e minuut een (mislukt) schot los, wat Stijn alsnog keurig afronde, 0-2. Het spel werd alsmaar beter en beter, met mooie combinaties, prachtig om te zien. In minuut 15 maakte Andi er zelfs met “links” 0-3 van. Tussendoor kreeg onze keeper Olaf pas zijn eerste gevaarlijk schot te verwerken, die hij keurig redde. Dat kwam doordat onze achterhoede met Ibrahim, Rami, Thijmen weinig weggaf en hun gevaarlijkste speler goed in bedwang hielden. Ook de andere middenvelders Mats en Cinar bleven goed hun taak uitvoeren, namelijk de bal het werk laten doen. Even later kwamen Ibe, Bas en Thijs in het veld voor Ibrahim, Cinar en Mats. Vlak voor rust was het vandaag de niet scorende, maar wel goed spelende Nigel op links, die na een schitterende aanval, waaronder Stijn, Andi bereikte, die 0-4 maakte.

In de 2e helft bleef Ibrahim (nog even geblesseerd), Cinar en Mats achter. Na een paar minuten spelen, was het weer Andi, die uit een voorzet 0-5 aantekende. In de 38e minuut was weer Andi, die zelfs uit een vrije trap scoorde, 0-6. Mats ging terug naar zijn rechtshalf positie, Cinar ging linksback spelen voor de sterk spelende Thijmen en Ibrahim verving de uitstekende Rami. De betrouwbare Ibe bleef gewoon rechts-achter zijn werk doen. Bas ging toen links in de aanval spelen voor de altijd “nuttige” Stijn, die enkele keren goed langs zijn tegenstanders ging, maar zijn voorzetten werden niet afgerond. Verder was het Nigel nog, die een paar voorzetten losliet, maar niets opleverde. Thijs liet enkele keren zien ook een mannetje te kunnen passeren en hoe. Hij was het dan ook, die in de 44e minuut een assist gaf aan Andi, die zijn 5e maakte, 0-7. Tussendoor liet Olaf zien, dat we hem dit seizoen goed kunnen gebruiken, al zal hij het wel eens drukker krijgen.

Jongens, Trainers / Leiders, Keeperstrainer, Proficiat en bedankt voor deze leuke zaterdagmorgen.