TOP JO13-1 wint laatste pot voor winterstop

Datum

10 december 2016 12:15

Accommodatie

Onbekend

ERP - TOP JO13-1 heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop overtuigend gewonnen. Hekkensluiter Erp JO13-1 werd in eigen huis met 0-8 verslagen.

In de laatste wedstrijd voor de winterstop ging TOP JO13-1 op bezoek bij Erp JO13-1. Thuis was eenvoudig gewonnen (9-0) van de hekkensluiter, maar de laatste weken presteerde Erp een stuk beter tegen de ploegen bovenin het klassement. We moesten het dus ook niet onderschatten.

In het begin van de eerste helft creëerden we enkele kansen en je voelde dat het wachten was op de 0-1. In de 13de minuut was het zo ver. Na een goede pass van Soufyan Akodad maakte Tygo Vos de 0-1. Tygo speelde sowieso een uitstekende pot, hij was actief, goed aanspeelbaar en het was ook geen verassing dat ook de 0-2 van zijn voet kwam na een mooie actie van Vic van Houwelingen. De 0-3 kwam van de voet van Soufyan na opnieuw een goede actie van uitblinker Vic. Dat was ook de ruststand.

In de rust maakten de spelers en trainers de afspraak dat als ze in de 2de helft nog 5 goals zouden maken, ze getrakteerd werden op een zakje chips.

Meteen na rust ging TOP rustig verder, Vic maakte de 0-4, Kian van Wanrooij de 0-5 en Vic scoorde de 0-6.

De 0-7 was misschien wel de mooiste van de middag. Sjoerd Spijkers dribbelde op en waagde een schot van zo'n 20 meter en dat belandde bovenin de hoek bij Erp. Kian maakte ook nog de 0-8, dus de zak chips was binnen.

Toen vonden onze jongens het ook wel mooi geweest en de laatste 12 minuten gebeurde er weinig, op één moment na. Kian scoorde bijna nog een omhaal, maar deze werd helaas geblokt door de verdedigers van Erp. Al met al een makkelijke overwinning na een prima eerste seizoenshelft.

Na de wedstrijd kregen de jongens nog een mooi compliment van de coach van de tegenstander, die ons de beste ploeg vond die ze tegen hebben gehad.  Die kunnen ze in hun zak steken!

We gaan de winterstop in als 3de, met 4 punten minder dan OJC Rosmalen en 6 minder dan Union, maar met één wedstrijd minder! Dus we doen nog volop mee voor de bovenste plekken en het belooft een spannende tweede seizoenshelft te worden.