Onbekend

svTOP JO11.1 draagt beker-winst op aan ADEM (1-5)
------------------------------------------------------------------
Ondanks de vakantie was het voor iedereen toch een zware, moeilijke week geweest.
Peter kon deze 3e beker poul-wedstrijd iom Oss20 JO11.1 aldaar gelukkig verzetten.
Bij minstens een gelijkspel zouden we door bekeren, want niet Oss20 maar Nulandia JO11.1 lag ineens op de loer.
Er kwam ook nog eens die vervelende 1-7 thuis-nederlaag tevoorschijn, die WE een paar weken geleden kregen tegen hetzelfde Oss20 als vanavond.
Wel hadden de beide trainers Youp en Marc afgelopen maandag getraind op de verdediging, hoe nu te doen.

In het begin was het de bedoeling om zeker 10 minuten op de 0 te spelen, zodat we weer niet achter de feiten aan hoefden te lopen.
En langzaam maar zeker voelden WE dat er vandaag meer in zat, want we kwamen meer en meer bij hun goal.
En er moet gezegd worden, diezelfde bovengenoemde verdediging met keeper Olaf, de backs Ibe en Ibrahim, met de goed vervangende Thijmen als laatste man (en na rust Rami) speelden met vertrouwen, dat voel je langs de kant.
En er kwam nog eens bij dat Andi, Mats lange ballen naar voren gaven, dus Nigel aan het werk zetten.

Ook Stijn deed pogingen om hem aan de bal te  krijgen.
Maar eerst was het in de 14e minuut Bas die na zijn prachtige doordeweekse weer kopgoal (met de JO12.1) nu weer, maar dan weer zoals laatst … verwoestend uithaalde 0-1.
En ja hoor, 2 minuten later was het dan ook Nigel die uit een van die lange ballen alleen op de keeper af ging en deze keer wel het geluk aan zijn zijde had, 0-2.
In een keer stonden dus WIJ voor ipv Oss20.
In de 18e minuut was het weer op de zelfde manier dat Nigel er 0-3 van maakte.
0-3, wat is er gaande, dachten we allemaal en zeker verdiend ook nog.
Thijs en Mats vielen ook nog eens goed in.

De 2e helft bleven we op dezelfde manier spelen, allen hard werkend, kijkend (wat altijd nog beter kan) en aanvallend, eerder voor de 0-4 als 1-3.
En ja hoor, 0-4 door Nigel uit een voorzet van Bas.
Daarna was het de altijd op een kans loerende Stijn die een paar keer richting goal dribbelde, maar telkens iets te kort kwam.
Ook was het Mats die veel aan de bal was en met de weer leuk voetballende Thijs over rechts steeds probeerde door te breken.
Toen kwam toch wel het mooiste doelpunt van de avond toen Nigel door nu wel in de breedte naar rechts over te steken en met een strakke harde pass over de grond Bas bereikte, die de bal na eerst goed te leggen weer “verwoestend” de keeper kansloos liet, 0-5.
Oss20 bleef toch proberen het tegendoelpuntje te scoren, maar Olaf hield die gevaarlijke natte ballen over de grond goed tegen.
Toch was het vandaag onze “uitstekende” achterhoede, die ik vandaag enkele keren noem met Ibe, Ibrahim, Rami, Thijmen (en met na rust ook daar een goed spelende Cinar) die dat pas vlak voor tijd toe liet, 1-5.

Intussen kwamen Andi (die vele meters maakte) en Nigel ook aan wisselen toe.
Jammer was het dat Ibrahim uit moest vallen, maar hopelijk kan hij er zaterdag weer bij zijn.
Jongens, Youp en Marc,  proficiat met het bereiken van de volgende bekerronde, die eind deze maand plaats zal vinden.
Tot maandag, want bij voetballen ben je NOOIT uit geleerd.