1e winst seizoen 2016-2017 voor svTOP JO11-1

10 september 2016

Accommodatie

Onbekend

Nooit Gedacht JO11.1 (Geffen)  - svTOP JO11.1  (2-7)  1e bekerwedstrijd

Eindelijk, na 5 oefenwedstrijden NIET te winnen (1 gelijk) won het nieuwe svTOP JO11.1 wel voor het  “echie”, zij het voor de beker, hun eerste wedstrijd.

Het gras was om 9.15 uur nog nat, maar de temperatuur was al vrij hoog en het zou alsmaar warmer worden.

Ook deze wedstrijd hadden WE het in het begin weer moeilijk tegen het “jongere” Nooit Gedacht JO11.1, maar keeper Olaf hield ONS gelukkig nog op de been met een schitterende redding.
Maar ook wij kwamen daarna een paar keer gevaarlijk voor hun doel, maar ook hier redde de keeper goed.
Verder hielden  Ibrahim en Thijmen hun tegenstanders goed in bedwang en was Bas wat ongelukkig in de afwerking voorin en maakte Cinar het zijn tegenstander op het middenveld steeds moeilijk, door hem voor de voeten te lopen.
Ook als  “laatste man” deed Rami goed werk.
Na enkele wissels (3) kwamen WE boven verwachting in de 23e minuut toch nog met 0-1 voor,  door een eigen doelpunt van Nooit Gedacht.
Vlak voor rust werd het jammer genoeg 1-1 door hun beste speler op het middenveld, die een paar onzer spelers passeerde en beheerst scoorde.

Na rust met weer 2 wissels (Cinar bleef even geblesseerd achter) kwamen WE in de 37e minuut weer op voorsprong, door weer een eigen doelpunt van Nooit Gedacht, 1-2.
In de 40e minuut werd het zelfs 1-3 door Nigel, die op een mooie pass van Andi, de bal goed aan nam en op snelheid langs zijn tegenstander ging en met een strak schot de keeper kansloos liet.
Vlak daarna scoorde Andi met een prachtig hoog schot 1-4, uit een assist van de ook hardwerkende Thijs.
Dan is het gedaan zou je zeggen, maar Nooit Gedacht gaf nog niet op.
Gelukkig redde Olaf weer fraai op een hard schot een der aanvallers.
Maar even later werd het toch 2-4 omdat al onze verdedigers (allen helemaal naast elkaar op de middenlijn) zich lieten verrassen door hun snelle spitsje.
In de 51e minuut was het de altijd goed vrij staande Stijn die mooi 2-5 maakte uit een pass van Andi en de wedstrijd “echt” beslistte.
Weer 3 minuten later was het Nigel die een voorbereiding van Rami afronde met een intikker, 2-6.
Tussendoor hield Olaf nog eens een knap schot uit het doel en greep Ibe een aantal keren goed in.
In de 57e minuut was het tenslotte Mats, die na enkele keren al had lopen loeren, van dichtbij 2-7 maakte.
Uit dit verslag kunt u lezen, dat de 2e helft beter ging als de 1e.
Jongens, Leiders, proficiat met dit eerste succes.

keeper gebruikt hele wedstrijd Olaf
verdedigers gebruikt 1e/2e helft  … Ibrahim (Ibe), Rami (Ibrahim), Thijmen (Cinar)
middenvelders gebruikt 1e/2e helft … Mats, Andi, Cinar (Thijs) Bas (Mats)
aanvallers gebruikt 1e/2e helft … Bas, Stijn (Nigel)